fbpx

Tee matkastasi päiväkirja ja opas muiden käyttöön

Ota käyttöösi älykäs ja ilmainen matkapäiväkirjasovellus Wowanders.

Kaikki tamän sivuston matkapäiväkirjat on luotu ilmaisella Wowanders -sovelluksella. Wowanders on maailman älykkäin matkapäiväkirja, ja sen avulla saat lähes automaattisesti talteen kotimaan tai ulkomaan lomasi parhaat hotellit, ravintolat ja nähtävyydet – joko loman aikana tai sen jälkeen. Halutessasi voit myös luoda paikkakokoelman omasta kotikaupungistasi joko yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa.

Matkasi ovat sovelluksessa vain sinun nähtävissäsi, ellet toisin päätä. Halutessasi voit tehdä päiväkirjan näkyväksi sovelluksessa sitä käyttäville ystävillesi, tai vaihtoehtoisesti voit lähettää ystävillesi linkin. Vaikkei ystävälläsi olisi sovallusta, hän voi linkin kautta katsella matkapäiväkirjaasi samanlaisena web-sivuna kun tällä sivustolla esitetyt matkapäiväkirjat.

Voit käyttää sovellusta myös haaveiluun ja matkojen suunnitteluun. Löydä-osiossa voit selaila muiden jakamia matkoja, hakea ja katsella paikkoja kartalla, ja tallettaa paikkoja tulevia matkaja varten toivelistoille.

Tutustu sovelluksen tärkeimpiin toiminnallisuuksiin tarkemmin alla. Sovellus on tarjolla suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi, ja sen käyttö on ilmasta.

Haluatko jakaa matkavinkkisi laajemmin?

Jos haluat jakaa matkasi ja paikkasuosituksesi kaikille Wowanders-sovelluksen käyttäjille ja Matkailesuomessa.fi -sivuston lukijoille,  mahtavaa!

Oletko matkailija?

Kun luot Wowanders-sovellukseen matkapäiväkirjan, voit jakaa sitä joko sovelluksessa oleville ystävillesi tai lähettämällä linkin. Jos haluat matkasi näkyvän laajemmin joko kaikille Wowanders-sovelluksen käyttäjille tai täällä matkailesuomessa.fi -sivustolla, olethan meihin yhteydessä niin kerromme lisää: info@wowanders.com. Ilahdutamme erittäin mielellään muita sovelluksen käyttäjiä ja sivuston lukijoita muiden matkailijoiden matkakertomuksilla ja suosituksilla!

Oletko bloggaaja, Visit-organisaatio tai muu matkailualan toimija?

Voit hyödyntää ilmaista Wowanders-sovellusta monin tavoin:

Luo Wowandersilla sisältöä asiakkaillesi tai kotisivullesi

Wowandersin avulla kuka tahansa voi luoda nopeasti erilaisia paikkalistoja, joita sovelluskessa kutsutaan matkoiksi. Tarvitset vain sovelluksen ja kuvat paikoista. Jos kuvissasi on paikkatiedot, sovellus jopa tunnistaa paikat automaattisesti. Luotuasi matkan sovellukseen, voit jakaa sen  linkkinä, jolloin linkin saaja näkee matkasi samanlaisena webbi-sivuna kun tällä sivustolla esitetyt matkapäiväkirjat. Tämän linkin voi lisätä myös omalle kotisivulle. Ei voisi olla helpompaa!

Luo julkista sisältöä Wowandersin käyttäjille ja Matkailesuomessa.fi -sivustolle

Jos haluat saada matkavinkkisi näkyviin kaikille Wowanders-sovelluksen käyttäjille tai matkailesuomessa.fi -sivustolla, olethan meihin yhteydessä niin kerromme lisää mahdollisuuksista: info@wowanders.com

Lataa sovellus ilmaiseksi täältä.

Tilaa uutiskirje ja löydä uudet kotimaan matkakohteet

Tilaa kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, mukana tarjouksia ja ihania reissuideoita Suomeeen.