fbpx

Sivusto ja matkapäiväkirjojen kirjoittajat

MatkaileSuomessa.fi sivustosta

Matkailesuomessa.fi sivuston tavoite on auttaa sinua löytämään upean kotimaamme ihanimmat kohteet ja niiden sinulle sopivimmat majapaikat, tekemiset ja ravintolat. Vinkit perustuu Wowanders-matkailusovelluksen käyttäjien matkapäiväkirjoihin sekä yrityksen perustajien Tarun ja Maijan, ja muun tiimin kokoamiin matkapäiväkirjoihin. Sisältöä päivitetään jatkuvasti, ja kuulemmekin mielellään myös sinun toiveesi uusien kohteiden osalta. Voit laittaa meille viestiä osoitteeseen info@wowanders.com.

Mikä ihmeen Wowanders?

Wowanders on suomalainen matkailuyritys, jonka päätuote on matkapäiväkirjasovellus Wowanders. Ilmaisen sovelluksen avulla saat helposti omat matkasi talteen, mukaanlukien matkasi parhaat paikat (hotellit, ravintolat ja nähtävyydet). Voit tehdä päiväkirjan vain itseäsi varten tai halutessasi jakaa matkasi ystävillesi ja näin auttaa heitä matkojen suunnittelussa.

Jos olet tehnyt matkoistasi päiväkirjoja ja haluaisit jakaa niitä laajemmin Wowandersin käyttäjille ja matkailesuomessa.fi sivustolla, ole meihin yhteydessä!

Esittelyssä matkapäiväkirjojen tekijät

Haluaisitko tutustua sivustolla jaettujen matkapäiväkirjojen tekijöihin paremmin? Tässä osan heistä esittelyt.

Taru

Taru

Wowandersin perustaja

Taru on toinen Wowandersin perustajista ja intohimoinen matkailija sekä koti- että ulkomailla. Vaellus, pyöräretket, hiihto, hyvä ruoka, rannat ja hemmottelu ovat hänen mielestään parhaiden reissujen ainekset.

Maija

Maija

Wowandersin perustaja

Maija on toinen Wowandersin perustajista ja seikkailee koti- ja ulkomailla sekä ystävien että kouluikäisten lasten ja miehensä kanssa. Luonto, kulttuuri, käsityöt ja kahvilaherkut ovat erityisesti Maijan mieleen.

Kiti

Kiti

Wowandersin markkinointi

Kiti on matkailualan opiskelija ja innokas matkailija joka haluaa nähdä koko maailman mutta tällä hetkellä innolla koluaa mahdollisuuksien mukaan Suomea. Tuttuja paikkoja ovat pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Koli, Joensuu ja Lappeenranta.

Suomihelmiä

Suomihelmiä

Wowanders tiimin vinkit

Suomihelmiä tililtä löydät yhteisiä suosituksia Wowandersin henkilöstöltä, kuten Tarulta, Maijalta ja Kitiltä. Vinkkejä ovat antaneet myös heidän ystävänsä ja perheensä, sillä ovathan he usein mukana reissussa. Wowandersin tiimiä yhdistää sekä intohimo matkailuun että matkailutoimialan elvyttämiseen koronan aiheuttaman kriisin seurauksena.

Mika

Mika

Lähtöportti-blogi

Jatkuvaa matkakuumetta poteva perheenisä Keravalta. Mika viihtyy kotimaan lisäksi yhtä lailla italialaisissa jalkapallokatsomoissa, irlantilaisissa pikkukylissä, Madeiran patikkapoluilla kuin aasialaisissa suurkaupungeissakin. Mika on jakanut matkojaan Wowandersissa jo muutaman vuoden ajan.

Katri & Ilkka

Katri & Ilkka

Ne Tammelat -blogi

Katri ja Ilkka Tammela ovat helsinkiläinen aviopari. He matkustavat aina kun päätyö IT-alalla antaa siihen mahdollisuuden, usein myös koiran kanssa. Katri ja Ilkka viihtyvät niin suurkaupunkien vilinässä kuin upeissa luontokohteissakin.
Jos kohteessa on hieno, outo tai erikoinen nähtävyys, siellä vieraillaan varmasti.

Asko

Asko

Appa matkustaa -blogi

Olemme onnellista #eläkeläiselämää viettävät Asko ja Marjatta Leppilampi. Tähän mennessä yli 70 maata on nähty ja matka jatkuu. Etenkin Apan intohimona on matkustaminen. Kirjoitan artikkelita omiin tarpeisiimme, mikä välittyy niiden sisällöstä. Toivottavasti saatte niiden avulla ideaa omiin reissuihinne Suomessa.

Anne

Anne

Solo-matkailija

Anne nauttii erityisesti yksin matkustamisesta maailmalla ja Suomessa. Kesäisin alla on usein moottoripyörä. Kotipaikat Helsingissä ja Tampereella, mutta suuri osa ajasta kuluu reissussa. Aktiivinen matkailija joka nauttii uusista kokemuksista, luonnosta, kulttuurista ja hyvästä ruuasta.

Katri

Katri

Kantri matkustaa

Tämä innokas matkailija reissailee ahkerasti perheen, ystävien ja äidin seurassa. Itse matkan suunnittelu on tarkkaa ja pitkäjänteistä työtä, johon saa helposti kulumaan tunteja. Suosikkikohde on ihana Italia. Kotimaassa käsitteillä on uusi alue valtaus: karavaanari-matkailu.

Yhteystiedot

Sähköposti

info@wowanders.com

Puhelin

050-3729031

Sijainti

Helsinki

Tilaa uutiskirje ja löydä uudet kotimaan matkakohteet

Tilaa kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, mukana tarjouksia ja ihania reissuideoita Suomeeen.